Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Ultra termékek

Gyártó: Ultra Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- fehérítő- és fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer- felhasználható mosógépben, áztatásra, kézi mosáshoz, fertőtlenítésre..
665 Ft Nettó ár: 524 Ft
Gyártó: Ultra Elérhetőség: Beszerzés alatt
- 20kg- vízben jól oldódó, kemény vízben is hatékony, kitűnő zsíroldószer- alkalmazhatja háztartási és ipari edények mosogatására, üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia- és PVC padló, ajtó, ablak tisztítására és zsírtalanítására..
18,131 Ft Nettó ár: 14,276 Ft
Gyártó: Ultra Elérhetőség: Beszerzés alatt
- 500ml- a kézről a szennyeződés eltávolítását és fertőtlenítését egy időben, egy művelettel fejti ki- mechanikai szennyeződéseken kívül az olajos, zsíros anyagokat is eltávolítja- használata igen előnyös egészségügyi és gyermekintézményekben, élelmiszert előállító és forgalmazó üzletekben, a vendég..
1,730 Ft Nettó ár: 1,362 Ft
Gyártó: Ultra Elérhetőség: Raktáron
- 400g - nagyhatású kéztisztító krém - a kéz redőiből, pórusaiból az olajos, zsíros fémport, rozsdát, grafitot tartalmazó szennyeződéseket is maradéktalanul eltávolítja - különösen jól használható fém- és szerelőiparban ..
474 Ft Nettó ár: 373 Ft
Gyártó: Ultra Elérhetőség: Raktáron
- 500 ml - klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony keverék, mely hatékony a mikroszkopikus gomba és zuzmó ellen, és erős baktériumölő hatással bír - azonnali hatás penész ellen - használható falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési ..
1,322 Ft Nettó ár: 1,041 Ft
Gyártó: Ultra Elérhetőség: Raktáron
- 500 ml - a szennyeződés eltávolítását és fertőtlenítését egy időben, egy művelettel fejti ki - mechanikai szennyeződéseken kívül az olajos, zsíros anyagokat is eltávolítja- használata igen előnyös egészségügyi és gyermekintézményekben, élelmiszert előállító és forgalmazó üzletekben, a vendéglátóip..
1,073 Ft Nettó ár: 845 Ft
Mutatás 1-től 6-ig 6 termékből (1 oldal)