Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Immunetec Antimikrobiális textil impregnáló spray, 200ml

Immunetec Antimikrobiális textil impregnáló spray, 200ml
Immunetec Antimikrobiális textil impregnáló spray, 200ml
3,791 Ft
Nettó ár: 2,985 Ft
Kosárba teszem
Belföldi kiszállítás akár ingyenesen vagy már 2990 Ft-tól!

Ismertető

Otthonunk és gyermekeink biztonságáért is sokat tehetünk, ha életterünk antimikrobiális védettségéért megteszünk mindent. Ebben nyújt hatalmas segítséget az Immunetec impregnáló spray-je, amely a textilre való felvitel első pillanatától felveszi a harcot a kórokozókkal szemben, megakadályozva további szaporodásukat.


Tökéletes választás szájmaszk fertőtlenítésére! Hatékony a baktériumok, vírusok(pl.:H1N1, norovírus, influenza) gombák, sőt, még a kellemetlen szagok ellen is!


Kifogástalanul alkalmazható a fertőzések és a kellemetlen szagok elkerülésére textileken. Ráadásul még 3-4 mosás után is eredményesen fejti ki a hatását.


Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékony (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, Legionella stb.) 99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát


Az antimikrobiális impregnáló spray felhasználási területei:

- sport ruházat (motoros felszerelés, edző cipő, stb.)

- gyermekjátékok

- lábbelik (cipő, papucs)

- textillel bevont szék, ágy, kanapé

- szőnyeg

- fürdőszoba

- ruházat

- függöny


Hogyan veszi fel a harcot a kórokozókkal szemben? Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak és csak akkor lépnek reakcióba, ha kórokozókkal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek, az Immunetec spray-ben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek kórokozókkal, megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

Használati útmutató:

A kezelendő textilfelületet előzetesen tisztítsa meg, ha szükséges. A spray-t ALAPOSAN rázza fel, majd egyenletesen oszlassa el. A maximális hatás érdekében fontos, hogy ne maradjon kezeletlen felület. Várjon száradásig. Hatóanyaga a következő 2-3 mosásig folyamatosan és hatékonyan gátolja a kórokozók megtelepedését. Válassza Ön is a kórokozóktól mentes környezet érdekében az Immunetec Antimikrobiális Impregnáló Spray-t! A spray tökéletes választás orvosi maszkok, textil maszkok fertőtlenítésére, impregnálására.


Az Immunetec valódi értéket képvisel! Hatékonysága klinikai körülmények között is igazolt magyar innováció (szabadalmi eljárás alatt áll) gondos tervezés és egyedülálló technológia eredménye. Hatóanyagát az NNK a D-EPID/01237-1/2016 sz. szakvéleményben minősítette. 99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát SEMMIFÉLE NANO ANYAGOT NEM TARTALMAZ! alkohol- és klórmentes hipoallergén állatkísérlet-mentes


* A nano ezüst részecskéket rengeteg termékben használják, azonban az nem kerül előtérbe, hogy ezek a sejtkárosító hatású részecskék a méhlepényen áthatolva a magzatot is károsítják, rendellenes fejlődést idézhtnek elő. Vizsgálatok igazolták, hogy a nano ezüst gátolja a hímivarsejtek növekedését, állatkísérletek pedig azt bizonyították, hogy például a máj, az idegrendszer és a tüdő sejtjeire is toxikus hatást fejtettek ki, sőt, a DNS-t is képesek károsítani.

Tulajdonságok

Kiszerelés
Kiszerelés (ml)200 ml

Értékelések

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
Rossz

A Falcohigi.hu csapata törekszik a weboldalon megtalálható információk pontos és hiteles közlésére. Sajnos legjobb szándékaink ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. A termék képek némely esetben csak illusztrációk.