Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

FFP2 - CE jelölésű szájmaszk

FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
FFP2 - CE jelölésű szájmaszk
177 Ft
Nettó ár: 139 Ft
Kosárba teszem
Belföldi kiszállítás akár ingyenesen vagy már 2990 Ft-tól!

Kapcsolodó termékek

- 50 db/doboz - kék - eldobható..
1,307 Ft Nettó ár: 1,029 Ft
- plexi - állítható fejpánt - a teljes arc védelmét biztosítja - szemüveggel is használható - szájmaszk használatával együtt ajánlott - könnyen tisz..
2,257 Ft 1,650 Ft Nettó ár: 1,299 Ft
Kedvező árú csomagajánlataink

Ismertető

A KN95 arcmaszk kialakításán alapuló CE jelölésű FFP2 arcmaszk

- 5 rétegű

- kényelmes

- magas hatékonyságú szűrőképesség

- CE jelölésű

- A feltüntetett ár 1 db maszkra vonatkozik. Egyesével csomagolva.

Az aeroszolok és a finompor-részecskék a munkakörnyezet legveszélyesebb egészségügyi kockázatai közé tartoznak, mivel láthatatlanok. A részecskeszűrő félálarcok védelmet nyújtanak az ilyen veszélyekkel szemben három védelmi osztályra felosztva: FFP1, FFP2 és FFP3.

FFP2:

Védelem a szilárd és folyékony ártalmas porok, füstök és aeroszolok ellen. A részecskék lehetnek fibrogének, vagyis rövid távú légzési irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig csökkenhetik a tüdőszövet rugalmasságát. A teljes szivárgás nem haladhatja meg a 11%-ot. A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 10-szeres mértéket.

Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkahelyi környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 2m-es méretig, és olyan munkakörnyezetben használhatók fel, ahol nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére.

Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát. Hatékonyan alkalmazható vírusok, baktériumok ellen is!

Tulajdonságok

Kiszerelés
Kiszerelés (db/csomag)1 db
Rétegszám
Rétegszám5 rétegű
Szín
SzínFehér

Értékelések

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
Rossz

A Falcohigi.hu csapata törekszik a weboldalon megtalálható információk pontos és hiteles közlésére. Sajnos legjobb szándékaink ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. A termék képek némely esetben csak illusztrációk.