Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Szállítási infók

Kedves vásárlóik!

A FalcoHigi.hu csapata a termékek csomagolása során is kiemelt figyelmet fordít a higiéniás előírások betartására, csapatunk maszkban, kesztyűben, folyamatos fertőtlenítés mellett dolgozik!

A FalcoHigi online shopból megrendelt termék kiszállítása kizárólag Magyarország területére, létező magyarországi címre történik.

Szállítási díjak (áfával)

30.000 Ft-tól

a szállítási díj ingyenes!*

0 - 19999 Ft -ig

a szállítási díj egységesen 3990 Ft! *

20000 - 29999 Ft -ig

a szállítási díj egységesen 2990 Ft! *

Amennyiben a megrendelése meghaladja a 40 kg-os összsúlyt, megrendelését kiegészítő szállítási díj terheli, melyről előzetesen, még a rendelés leadása előtt értesítjük Önt. 

A 40 kg-ot meghaladó rendelések esetében felszámolásra kerülő extra szállítási díjak (áfával)

0 - 59.999 Ft-os rendelési érték esetében extra csomagonként (azaz 40 kilogrammonként)

a szállítási díj +2990 Ft csomagonként *

60.000 Ft-ot meghaladó rendelési érték esetében extra csomagonként (azaz 40 kilogrammonként)

a szállítási díj +1990 Ft csomagonként *


* A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. (Körméret = 2x magasság+ 2x szélesség + 1x hosszúság) Maximális méretként 2 m hosszúság kezelhető. A mérethatárokat meghaladó csomagokat extra szállítási díj terheli, melyről a csomag feladása előtt minden esetben emailben értesítjük vásárlóinkat.

Részletek a választható átvételi és fizetési módokról

Szállítás GLS futárszolgálattal:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal Raktárkészlettől függően jellemzően 1-2 munkanapon belül átadjuk a megrendelését a GLS futárszolgálatnak, akik akár már másnap kiszállítják azt az Ön részére.

Megrendelését a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kézbesíteni, munkanapokon 8-17 óra között.

Kérjük figyeljen a helyes címzésre, valamint -amennyiben lehetséges- olyan átvételi címet adjon meg, amelyen át tudja venni a csomagot napközben.

A futárnál jelenleg nem fizethet bankkártyával, amennyiben bankkártyával szeretné rendezni a megrendelését, kérjük használja az "OTP Simple Pay fizetési módot" a megrendelés leadása során!

A csomag feladásakor e-mailben értesíti a GLS, hogy a következő munkanapon a csomag kiszállításra kerül.

Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét, illetve egy, az adott napon éjfélig érvényes linket, melyen módosíthatja pl. a szállítási napot, illetve a szállítási időre vonatkozó módosítási lehetőség is van. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap sms-ben és e-mailen is, melyek tartalmazzák a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailben kap értesítést. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést lehet rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik címre, vagy személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Fizetési módok

Utánvétel készpénzzel:

A futárnak jelenleg csak készpénzben rendezheti a rendelés összegét. Készpénzzel történő utánvételes megrendelés költsége: 390 Ft/csomag (a 40 kg-ot meghaladó megrendeléseket több csomagban postázzuk)

Online bankkártyás fizetés:

Rendelését biztonságosan, online, bankkártyával is kifizetheti közvetlenül a megrendelés után gyorsan és egyszerűen! A rendelés befejezését követően pár másodperc elteltével átirányítjuk Önt az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol véglegesítheti a kártyás fizetést. Kártyaadatait biztonságban tudhatja, hiszen azokat közvetlenül a banknak adja meg, sem mi, sem más nem láthatja azokat, csakúgy mint más esetben, ha kártyával fizet. Díja: 0 Ft

Utánvétel bankkártyával:

A futárnál jelenleg nem fizethet bankkártyával, amennyiben bankkártyával szeretné rendezni a megrendelését, kérjük használja az "OTP Simple Pay fizetési módot" vagy válassza a személyes átvétel lehetőségét a megrendelés leadása során!

Fizetés előre utalással (banki átutalás):

Rendelése leadása után e-mailben tájékoztatjuk majd a fizetés részleteiről (a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mail után).

Legnagyobb erőfeszítéseink ellenére is előfordulhat, hogy a megrendelt termékek közül valamelyik éppen nem lesz raktáron, ezért arra kérjük, hogy csak az értesítésünket követően indítsa el az utalást.

A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek.

Az előre utalásos fizetés díjtalan (0 Ft).

Gyors
Kiszállítás
Ügyfél
támogatás
Saját
raktárkészlet
Gyors kiszállítás
Több mint
17 éve a piacon

Online üzenetküldés

Elérhetőségeink

Munkatársaink örömmel várják a megkeresését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén vagy az online üzenetküldőt használva!

FAL-CO7 Kft.
Cím: H-1045 Budapest, Berlini út 39.
Adószám: 13068088-2-41
EU adószám: HU13068088
Cégjegyzékszám: 01 09 717150
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8.45 – 15.00 órák között: 36 70 365 21 64
E-mail: info@falcohigi.hu
Web: www.falcohigi.hu