Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Lenor termékek

Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- a tavasz friss illata - illatát a klasszikus, tiszta ciprusos illatjegyek és a felpezsdítő bergamot ihlették- hosszan tartó frissességet kölcsönöz akár 1 héten át- puhaságot és kellemes tapintást kölcsönöz a ruháknak, valamint a vasalás megkönnyítése érdekében segít csökkenteni a gyűrődést- bőrgyó..
881 Ft Nettó ár: 694 Ft
Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- mosáshoz tervezett illatfokozó parfümgyöngy- mosás közben intenzív illattal járja át a ruhákat- a ruhák megőrzik frissességüket- a tavaszi virágcsokor illatába burkolt leheletnyi természetes patchouli- és fehércédrus pezsdítő és élénkítő hatása rabul ejti és felfrissíti az érzékeket ..
2,863 Ft Nettó ár: 2,254 Ft
Lenor öblítő 5 L
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- textilöblítő koncentrátum - segít megóvni a ruhákat, és legyőzni öregedésük három jelét: a kinyúlást, a megfakulást és a bolyhosodást - csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást - puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat - egész nap friss illatot áraszt a ruhákból - 200 mosásra ..
4,191 Ft Nettó ár: 3,300 Ft
Lenor öblítő, 1,8 liter
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást - puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat - egész nap friss illatot áraszt a ruhákból - több illatban elérhető..
1,664 Ft Nettó ár: 1,310 Ft
Mutatás 1-től 4-ig 4 termékből (1 oldal)