Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Közületeknek


Személyre szabott ajánlatok és kedvezmények

Bizalmát személyre szabott ajánlattal háláljuk meg.

Valamiből csak 1 db-ra van szüksége, míg egy másik termékből 1000 db-ra?
Egyszeri megrendelést tervez vagy rendszeres időközönkénti szállítást?
Szeretné, ha vállalkozása költséghatékonyabban használná fogyóeszközeit?

A FalcoHiginél minden ügyfelünknek egyedi, személyre szabott ajánlatot állítunk össze!

Professzionális ügyfélszolgálatunk telefonon és emailben is szívesen nyújt segítséget az ajánlat összeállításában. Amennyiben igény van rá, szakképzett kollegánk kimagasló ár-érték arányú helyettesítő termékeket is szerepeltet ajánlatunkban, így még jobb árakkal tud kalkulálni megrendelésénél.

Kedvező fizetési és szállítási feltételeket biztosítunk, megrendelését akár ingyen is kiszállítjuk.

Küldje el ajánlatkérését hozzánk és mi egy munkanapon belül kidolgozzuk és visszaküldjük!

Partnereink mindig
kiemelt figyelemben részesülnek!

Rendkívül nagyra értékeljük a hosszú távú partnerkapcsolatainkat, amely közvetlenül befolyásolja mindennapi tevékenységünket.

Tudjuk, hogy egyedül a partnerekkel folytatott korrekt együttműködés vezet a kölcsönös elvárások kétoldali teljesüléséhez, ami végeredményben az ügyfél-elégedettség elérését is jelenti.

Elérhetőségeink

Munkatársaink örömmel várják a megkeresését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén vagy az online üzenetküldőt használva!

Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon

8.45 – 15.00 órák között

  • 3670 365 21 64
Miben segíthetünk?

Miért érdemes
minket választania?

Szaktudás, tapasztalat, folyamatos továbbképzés

Vállalatunk célként tűzte ki a magunk és partnereink, illetve az Európai Unió által támasztott minőségi és szervezettségi követelmények betartását.

A minőség és a környezet, valamint munkatársaink iránti elkötelezettségünknek, felelősség vállalásunknak megfelelően MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015, illetve az MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) szabványok szerinti minőség-, környezet-, és munkahelyi egészségbiztonsági irányítási rendszereket működtetünk, immáron 2006 óta!

A FAL-CO7 Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely a magyarországi viszonyoknak megfelelően korrekt árakkal próbál a gazdasági élet egy olyan szegmensében helytállni, ahol már a modern technológia az emberi erőforrás szakképzettségét igényli.

Árainkat mindig az egyedi igények felmérése alapján alakítjuk végső formájába, figyelembe véve, hogy az ügyfél megelégedettsége és a szolgáltató gazdasági tevékenysége egyensúlyban maradjon.

Több mint 2000 féle higiéniai termék és takarítóeszköz saját raktáron, akár azonnali szállítással is. Budapesti raktárunk az ország egész területére szállít higiénia termékeket.

Ügyfélszolgálatunk készségesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre, tapasztalt munkatársaink a megfelelő termék kiválasztásában is segítséget nyújthatnak Önnek. Minden ajánlatkérést és megkeresését egyedi, személyre szabott ajánlattal köszönünk meg.

Vásárlóink észrevételeit, s az esetlegesen felmerülő problémákat minden esetben kellő odafigyeléssel kezeljük.

Pontos, minden apró részletre kiterjedő szerződés hosszútávú együttműködés esetén.

Az előre írásba foglalt szerződési feltételek biztosítják a súrlódásmentes, hosszú távú együttműködést.

A takarítási/tisztítási szolgáltatások piacán immár több mint 17 éve biztosítjuk professzionális megoldásainkat partnereink számára. Cégünk múltja és kifogástalan szakmai hírneve garanciát jelent a webáruházunk vásárlói számára is.

Betartjuk és követjük az online vásárlásokra vonatkozó jogi szabályozásokat. Cégünk nagy múlttal rendelkező, Magyarországon bejegyezett, 100%-ban hazai tulajdonú cég. Nagy figyelmet fordítunk vásárlóink adatbiztonságra, a GDPR szabályozások betartásra.

Törekszünk a vásárlást segítő, könnyen használható, gyors felület biztosítására. Regisztrációval és regisztráció nélkül is egyaránt vásárolhat nálunk, webáruházunk okos telefonokon és táblagépeken is kényelmesen használható. Vásárlóink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük webáruházunkat a jobb vásárlási élmény érdekében.

Mi vagyunk a FalcoHigi

Professzionális takarítási és intézményhigiéniai szolgálatások 2003 óta

90+ Közintézmény

Napi intézményhigiéniájának biztosítása

18+ év tapasztalat

A professzionális takarítási és intézményhigiéniai piacon

2000+ termék raktáron

Higiéniai termékek és takarítóeszközök raktárról


Tanúsított megbízhatóság, kockázatok nélkül

Kimagasló és stabil üzleti jelenlét több mint 18 éve

2021-ben kiérdemeltük az Opten kockázatelemzési rendszerében elérhető legjobb, "A" minősítést.

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul, melyet a magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmazunk. A modell ezáltal több száz változó alapján a főtevékenységet is figyelembe véve rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával. Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.

Az OPTEN Kft. a kimagaslóan teljesítő cégek részére elérhető minősítése kifejezi, hogy tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.

Kik vagyunk?

A FalcoHigi.hu webáruház mögött egy több mint 17 éves tapasztalattal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás áll. Országosan jelenleg közel 90 Közintézmény napi működéséhez szükségesen biztosítjuk a papír és Intézményhigiéniát saját raktárbázissal, kiszállítással.

Cégünk alapvető filozófiájának középpontjában a megrendelők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, amelynek alapja a minőséget befolyásoló szaktudás fejlesztése, illetve a folyamatos innováció működésünk minden területén.

Tevékenységünk, szolgáltatásaink ésszerű környezetbarát kialakítását, folyamatos tovább fejlesztését az ember és a környezet védelme érdekében valósítjuk meg. A társadalmi környezet gazdagítása, a nyitott kommunikáció, a természeti erőforrások optimális igénybevétele és hatékony felhasználása, a hulladék mennyiségének megfelelő mértékű csökkentése környezettudatos gondolkodásunk része.

Miért érdemes minket választani?

Mert megbízhatóak vagyunk.

A takarítási/tisztítási szolgáltatások piacán immár több mint 17 éve biztosítjuk professzionális megoldásainkat partnereink számára. Cégünk múltja és kifogástalan szakmai hírneve garanciát jelent a webáruházunk vásárlói számára is.

Mert nálunk biztonságosan vásárolhat.

Betartjuk és követjük az online vásárlásokra vonatkozó jogi szabályozásokat. Cégünk nagy múlttal rendelkező, Magyarországon bejegyezett, 100%-ban hazai tulajdonú cég. Nagy figyelmet fordítunk vásárlóink adatbiztonságra, a GDPR szabályozások betartásra.

Mert minden vásárló fontos számunkra.

Ügyfélszolgálatunk készségesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre, tapasztalt munkatársaink a megfelelő termék kiválasztásában is segítséget nyújthatnak Önnek. Vásárlóink észrevételeit, s az esetlegesen felmerülő problémákat minden esetben kellő odafigyeléssel kezeljük.

Mert kényelmes.

Törekszünk a vásárlást segítő, könnyen használható, gyors felület biztosítására. A megfelelő termék kiválasztását szűrőkkel segítjük, a termékekhez leírást és biztonsági adatlapot (folyamatban) is mellékelünk. Regisztrációval és regisztráció nélkül is egyaránt vásárolhat nálunk, webáruházunk okos telefonokon és táblagépeken is kényelmesen használható. Partnerünk, a DHL futárszolgálat segítségével az egész országra kiterjedő gyors kiszállítást biztosítunk minden megrendelőnk számára.

Mert csak arra koncentrálunk, amihez a legjobban értünk.

Higiéniai termékek, takarítóeszközök – Ezek azok a termékcsoportok melyekből széles termékportfólióval rendelkezünk, s amelyeket saját raktárkészletről tudunk megrendelőink számára biztosítani.

...