Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Hogyan tudom beváltani a kedvezményes kupon kódot?

A kedvezményes kuponkódot két helyen tudod beváltani.

1. A kosár oldalon, a rendelési oldal meglátogatása előtt.

Azt javasoljuk, hogy itt érvényesítsd a kódodat! A kosár oldalt a "Kosár megtekintése" linkre kattintva éred el, vagy közvetlenül ezen a linken: Kosár oldal

2. Közvetlenül a rendelésed véglegesítése előtt is lehetőséged van megadni a kupon kódod.

A rendelési folyamat "Fizetési mód" lépésénél, a pirossal bekarikázott részen.A kedvezményes kuponkódok beváltási feltételei minden esetben a kuponkódhoz tartozó beváltási feltétek szerint használhatók fel. Beváltás előtt érdemes ellenőrizni a kuponkód:

  • termékre/termékkategóriára való érvényességét
  • érvényességi idejét
  • a kuponra vonatkozó egyéb feltételeket (pl. csak meghatározott számú termékszám esetén érvényes, vagy minimális vásárlási értékhez kötött a felhasználhatósága)

Amennyiben a fenti feltételeknek a beváltani kívánt kuponod megfelel, de a kedvezmény érvényesítése továbbra sem működik, úgy ellenőrizd, hogy:

  • van e a kosárban olyan termék, melyre az adott kuponkód nem érvényes
  • Regisztrált fiókhoz kötött kuponkódok (feltüntetjük a beváltási feltételeknél) esetén csak a regisztrált e-mail címhez tartozó felhasználói fiókon keresztül váltható be a kedvezmény, ne felejts el belépni a fiókodba!
  • felhasználásra került a kupon, egyes kuponkódok csak egyszer használhatók fel

Ha a kupon beváltása nem működik, bátran keresd ügyfélszolgálatunkat a problémás kuponkóddal, hogy utána nézhessenek a beváltás akadályának.