Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Zum vízkőoldó, 5l

Zum vízkőoldó, 5l
Zum vízkőoldó, 5l
6,005 Ft
Nettó ár: 4,728 Ft
Kosárba teszem
Belföldi kiszállítás akár ingyenesen vagy már 2990 Ft-tól!

Kapcsolodó termékek

- úszómedencék, zuhanyzók, fürdők, WC-k és saválló felületekre kirakódott vízkövek ideális ellenszere- tűzzománcozott felületek, márvány, mészkő és eg..
8,969 Ft Nettó ár: 7,062 Ft
- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására - hatékonyan és gyorsan elt..
704 Ft Nettó ár: 554 Ft
- kávé- és teafőző, automata mosógép, szobai szökőkút, vízpárologtató és egyéb háztartási eszközök, csempe, műanyag felületek tisztítószere, biztonság..
1,003 Ft Nettó ár: 790 Ft
Kedvező árú csomagajánlataink

Ismertető

- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására

- hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappan maradványokat

-  termékösszetétel: <5% foszforsav, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag. pH 2-2,5

- alkalmazási terület: csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, csempe, üveg felületek, fajanszok (tűzzománcozott (zománc kádak) és márvány felületekre nem ajánlott)

- felhasználási ajánlat: a vízkővel szennyezett felületre hordja fel, majd a habzás megszűnése után bő vízzel mossa le. Ha szükséges, ismételje meg a műveletet, vagy mechanikai eszközzel (kefe, súrolókefe) segítsen rá.

Tulajdonságok

Űrtartalom
Űrtartalom5 liter

Értékelések

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
Rossz

A Falcohigi.hu csapata törekszik a weboldalon megtalálható információk pontos és hiteles közlésére. Sajnos legjobb szándékaink ellenére is előfordulhat, hogy a megjelenített információk hibákat vagy pontatlanságokat tartalmaznak. A termék képek némely esetben csak illusztrációk.