Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Vízkőoldók

Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására- hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappan maradványokat-  termékösszetétel: <5% foszforsav, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag. pH 2-2,5 - al..
6,005 Ft Nettó ár: 4,728 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kávé- és teafőző, automata mosógép, szobai szökőkút, vízpárologtató és egyéb háztartási eszközök, csempe, műanyag felületek tisztítószere, biztonságosan és hatékonyan oldja a vízkövet - hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet a felületekről, az eszközökből ..
1,003 Ft Nettó ár: 790 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására - hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappan maradványokat..
704 Ft Nettó ár: 554 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- úszómedencék, zuhanyzók, fürdők, WC-k és saválló felületekre kirakódott vízkövek ideális ellenszere- tűzzománcozott felületek, márvány, mészkő és egyéb savra érzékeny felületeket károsít, az érintkezést el kell kerülni..
8,969 Ft Nettó ár: 7,062 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
- savas vízkőoldószer eszközök és felületek vízkőmentesítésre - hatásos bármely vízminőség mellett - saválló felületeken alkalmazható rozsdamentesítésre Tulajdonságok: - eltávolítja a makacs vízkövet is a tányérokról, konyhai eszközökről - védi a műszereket a felület polírozásával (gátolja a vízkő ..
8,961 Ft Nettó ár: 7,056 Ft
Gyártó: Doma Elérhetőség: Raktáron
- foszforsavas vízkőoldó koncentrátum- könnyen megbírkózik a vizes helységekben lerakódott vízkő és szappanfoltokkal..
6,655 Ft Nettó ár: 5,240 Ft
Gyártó: Frosch Elérhetőség: Raktáron
- kitűnően eltávolítja a vízkövet, vízfoltot és szappan maradékokat - megszünteti a kellemetlen szagokat - fürdőszobában, WC-ben és konyhában használható Környezetbarát öko termék: - természetes alapanyagú tisztító formula - növényi eredetű tenzideket tartalmaz - foszfát, formaldehid és oldószermen..
1,365 Ft Nettó ár: 1,075 Ft
Gyártó: Clean Center Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- nagyon erős vízkőoldó hatás- nagy töménységű összetétel, több mint 30% foszforsav tartalommal- szinte bármilyen vastagságú vízkőlerakódást képes eltávolítani- gyors hatásidő (1 perc)- általános lerakódásoknál a felületre jutást követően 1 perc alatt kifejti vízkőoldó hatását- sósavmentes ..
2,546 Ft Nettó ár: 2,005 Ft
Gyártó: Chemität Elérhetőség: Raktáron
- egyszerűen és alaposan eltávolítja a vízkőlerakodásokat ..
532 Ft Nettó ár: 419 Ft
Gyártó: Kovald Elérhetőség: Raktáron
- citromsavas szanitertisztító - tökéletesen és hatékonyan távolítja el a vízkő, szappan és az egyéb szennyeződéseket - a citromsav tökéletes ragyogást biztosít az ablakon, a csempén, a mosogatón és a csaptelepen - nem károsítja a műanyag felületeket ..
784 Ft Nettó ár: 617 Ft
Gyártó: Klorid Elérhetőség: Raktáron
- 30%-os ipari - szúrós szagú, levegőn füstölgő, maró hatású - vízzel minden arányban elegyedő folyadék - felhasználható az iparban és intézményekben, fémek maratására, galvánozási célokra, vízkő eltávolítására, a cserző iparban mésztelenítésre - zománcozott felületeken nem használható..
673 Ft Nettó ár: 530 Ft
Gyártó: Hip-Tom Elérhetőség: Raktáron
- háztartási - különböző intézményekben és háztartásokban végzett tisztítási feladatokhoz alkalmazható - kifejezetten ideális a vízkő eltávolítására - szúrós szagú, erős maró hatású folyadék, mely vízzel elegyedik - zománcozott felületeken nem használható..
363 Ft Nettó ár: 286 Ft
Gyártó: Hungaro Chemicals Elérhetőség: Raktáron
- használható WC-k, mosdók, úszómedencék, zuhanyzók, ill. csempék tisztítására, vízkő és egyéb lerakodások eltávolítására intézmények, vendéglátó- és szállodaipar területein, de kiválóan használhat az ipar területén is - foszforsavas tartalmának köszönhetően könnyedén feloldja a vízkőlerakodásokat ..
4,289 Ft Nettó ár: 3,377 Ft
Gyártó: Frosch Elérhetőség: Raktáron
- tömény, természetes gyümölcsecet koncentrátuma még a makacs vízkőlerakodásokat is eltávolítja - ragyogó tisztaságról gondoskodik a konyhában és a fürdőszobában - ideális edények, vízforralók és egyéb konyhai eszközök, berendezések, valamint csaptelepek, zuhanyfejek, konzolok tisztításához ..
1,245 Ft Nettó ár: 980 Ft
Elérhetőség: Raktáron
- rozsda és vízkőoldó szer - gyorsan és könnyedén távolítja el a lerakodót szennyeződéseket - ideális rozsdamentes mosogatók, porcelánmosdók, zuhanyzók, kádak, csempék, csaptelepek, lefolyók, üveg- és műanyagfelületek tisztítására ..
763 Ft Nettó ár: 601 Ft
Mutatás 1-től 15-ig 15 termékből (1 oldal)