Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Súrolószerek

Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kád, csempe, edény karcmentes tisztítására - gyorsan, hatékonyan és karcmentesen tisztítható a leégett edény ,grillrács, mosogató és szaniter felület ..
631 Ft Nettó ár: 497 Ft
Gyártó: Dosia Elérhetőség: Raktáron
- 450 gr - súrolópor a citrom erejével és frissességével - friss citrom illattal - egyaránt alkalmazható a konyhában, illetve a fürdőszobában ..
532 Ft Nettó ár: 419 Ft
Gyártó: Dalma Elérhetőség: Raktáron
- tisztaságot csillogást biztosít a háztartásba- higítás nélkül szivacsra vagy közvetlenül a tisztítandó felületre kenjük, szétdörzsöljük, majd vízzel leöblítjük- használható: csempe, kerámia, műanyag, porcelán, aluminium, króm, zománcozott felületek tisztítására (csempe, mosogató, csaptelep, tűzhel..
403 Ft Nettó ár: 317 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- karcmentesen tisztító folyékony súrolószer- alkalmazható konyhában és szaniter helyiségekben minden kemény és érzékeny felület karcmentes tisztítására, legyen az akár rozsdamentes acél-, kerámia- vagy zománcozott felület (pl. tűzhely, edények, mosdókagyló)- eltávolítja az olyan makacs szennyeződés..
4,171 Ft Nettó ár: 3,284 Ft
Gyártó: Cillit Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a szappanmaradékot és az általános szennyeződéseket - számos felületen hatékony, mint pl. a kerámia, akril felületek és az üveg ..
1,131 Ft Nettó ár: 891 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- illatmentes - kiválóan alkalmas kemény felületekre, úgy mint munkalapok, hűtőszekrények, üveg pultok és élelmiszer hűtőpultok - eltávolítja a szennyeződéseket és ujjlenyomatokat, ragyogó tisztaságot hagy maga után ..
1,645 Ft Nettó ár: 1,295 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan tisztít, miközben kíméletes a felületekhez - mikroszemcséi mélyen a szennyeződésekbe hatolva a makacs foltokat is eltávolítják - sokrétűen felhasználható - használható nagytakarítás és kisebb tisztításokhoz egyaránt ..
622 Ft Nettó ár: 490 Ft
Mutatás 1-től 7-ig 7 termékből (1 oldal)