Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Padló-szőnyeg-kárpit tisztítók

DY-04 Padlóápoló, 5l
Utolsó darabok, a készlet erejéig!
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- professzionális felhasználásra- műanyag, kő és kerámia padló ápolására, tisztítására..
3,338 Ft Nettó ár: 2,628 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- főként nagy igénybevételnek kitett éttermek, konyhák zsíros járófelületeinek tisztítására ..
8,193 Ft Nettó ár: 6,451 Ft
Gyártó: Glanc Elérhetőség: Raktáron
- rendkívül hatékony fénytartó napi tisztítószer koncentrátum- alacsony koncentrációban felmosáshoz és letörléshez ajánlott- kellemes illatú, fényes csíkmentes felületet biztosít..
970 Ft Nettó ár: 764 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
- mindennemű felület és padló környezetbarát tisztítására - növényi alapú összetevőket tartalmaz- a EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is- aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben ..
1,473 Ft Nettó ár: 1,160 Ft
Tuba Spot Tana univerzális szőnyeg folttisztító 750 ml
Utolsó darabok, a készlet erejéig!
Gyártó: Tana Elérhetőség: Raktáron
Összetétel: Alkohol, tesztbenzin (nem aromás) és anionos tenzid. Hatásmód: Természetes és műszálas textíliából minden oldószerben és vízben oldódó foltot eltávolít. Alkalmazási terület: Bármely természetes és műszálas szövet (szőnyegek, kárpit, textília, stb.) kezelésére alkalmas.Használati utasít..
7,535 Ft Nettó ár: 5,933 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- speciális tisztítószer koncentrátum magas aktivitású karbantartó tisztítószer- teríthető tulajdonsága kiváló, ami által az erősen víztaszító padlófelületekről is maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket- csíkmentesen száradó tisztítószer- elsősorban az erősen víztaszító, rugalmas padlók és fi..
3,048 Ft Nettó ár: 2,400 Ft
Gyártó: Diversey Elérhetőség: Raktáron
- kombinálja a leggyakoribb foltok tökéletes eltávolítását az erőteljes, szagsemlegesítő légfrissítővel, amely semlegesíti e foltok kellemetlen szagát, és tartós (alma)illatot hagy maga után - mindenfajta szőnyegpadlóhoz, a gyapjúszőnyegekhez is bevizsgálták- oldószerek és szintetikus szappanok bázi..
3,110 Ft Nettó ár: 2,449 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- aktív tisztító- és szennyfelvevő hatású, a felhasználás során friss illatú - csíkmentesen szárad, fényes szilárd és szennytaszító filmet képez - a cipőtalpak okozta csíkok képződését megakadályozza - a felhasználáskor képződő film összetevői felmosásnál kicserélődnek, ami által túlrétegződést nem ..
5,334 Ft Nettó ár: 4,200 Ft
Gyártó: Zep Elérhetőség: Raktáron
- azonnal ható szagtalanító- speciálisan a gyors, a hatékony és a hosszú ideig tartó szagtalanításokhoz lett kifejlesztve, a lakásokban, a házakban, az intézményekben és az iparban előforduló szagok eltüntetésére- nagyon hatékonyan szagtalanít, miközben a nem szennyezi a környezetet- tisztít..
8,637 Ft Nettó ár: 6,801 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- fémhálósított műanyag diszperzió, magas olvadáspontú kemény viasszal - nagyon jó filmképző tulajdonsággal és optimális fényhatással rendelkezik - rugalmas, csúszásgátló műanyag film, védi a padlót és csökkenti a balesetveszélyt - felhasználható alaptisztított, vízálló felületeken, mint pl. PVC, po..
18,923 Ft Nettó ár: 14,900 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- a matt filmet még polírozással sem lehet fényesíteni- különösen jó strapabíró, mosásálló és csúszásgátló - a fertőtlenítőszereknek ellenáll- magas szintű alap- és első ápoló - minden vízálló, rugalmas, alaptisztított padlóburkolatra alkalmazható - olyan felületekre ajánljuk, ahol fontos, hogy a ke..
22,225 Ft Nettó ár: 17,500 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- valódi fából készült padlók és kész-parketták ápolásához és bevonatolásához- tisztán vagy hígítva használható, fémsómentes műanyag diszperzió- kész-parketta esetén felhasználás előtt tapadási próbát kell végrehajtani- nem alkalmas vaxolt vagy olajozott fafelületek ápolására - csíkmentesen fénylik,..
4,572 Ft Nettó ár: 3,600 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- intenzív hatású, fékezett habzást biztosító tenzid tartalmú tisztítószer, ami mélyen ható tisztítást eredményez - a Carpasol intenzív tisztítóhatású és erősen fékezett habzású tenzideket tartalmaz, amely lehetővé teszi a szálak alapos tisztítását - aszennyeződéseket gyorsan kioldja és az extrak..
26,670 Ft Nettó ár: 21,000 Ft
Gyártó: Sofix Elérhetőség: Raktáron
- kíméletesen tisztítja a laminált padlót- hosszantartó védelmet nyújt a kopás és repedezés ellen- megőrzi a padló természetes szépségét és színét..
1,130 Ft Nettó ár: 890 Ft
Gyártó: Sofix Elérhetőség: Beszerzés alatt
- méhviasszal - minden padlófajtára használható - alaposan tisztítja a padlót - hosszantartó csillogás polírozás nélkül - nemcsak megtisztítja a felületet, hanem speciális összetevőivel egy fényes réteget képez, amely egyben védi is a padlót a szennyeződés, a kopás és a repedezés ellen..
1,130 Ft Nettó ár: 890 Ft
Mutatás 1-től 15-ig 31 termékből (3 oldal)