Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Fürdőszoba tisztítók

Gyártó: Satina Gold Elérhetőség: Raktáron
- fertőtlenítő hatású antibakteriális tisztítószer- wc csészék, lefolyók, csatornák, kádak, mosdókagylók esetében koncentráltan, padlók, csempék, egyéb felületek esetében 50ml szert 5l vízbe adagolva javasolt használni..
464 Ft Nettó ár: 365 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- konyhában és a fürdőszobában- padlótól a mennyezetig- tisztít, szagtalanít és eltávolítja a vízkövet..
498 Ft Nettó ár: 392 Ft
Gyártó: Hip-Tom Elérhetőség: Raktáron
- 1 literes- könnyedén tisztíthatja a vízköves felületeket- mindazon felületek és tárgyak tisztítására alkalmazható, ahol fennáll a lehetősége a vízkőképződésnek, kivételt képeznek a krómozott és egyéb fémfelületek, valamint a sósavnak nem ellenálló kerámiák..
352 Ft Nettó ár: 277 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kád, csempe, edény karcmentes tisztítására- gyorsan, hatékonyan és karcmentesen tisztítható a leégett edény, grillrács, mosogató és szaniter felület- termékösszetétel: 5-15 % anionos felületaktív anyag ,<5% nemionos felületaktív anyag, mészkőliszt, Sodium Benzoate,Illatanyag- pH 7-8 - alkalmazá..
631 Ft Nettó ár: 497 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- minden vízálló felület: mint pl. asztalok, szekrények, ajtók, üveg- és padló-felületek valamint kerámia, csempe és zománc csík- és foltmentes tisztítására..
888 Ft Nettó ár: 699 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
- GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz- EUROPEAN ECOLABEL előírásoknak megfelelő - termék aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló - csomagolása 100%-ban újrahasznosítható- maradvány nélkül fényesít - eltávolítja a vízkő maradványokat- term..
1,264 Ft Nettó ár: 995 Ft
Kiehl konc. Desisan, 3x2l
Ingyen szállítással
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- aldehid és savmentes tisztító- és fertőtlenítőszer, felhasználható szaniter helyiségek minden felületén - oldja a naponta előforduló mész és szappanlerakódásokat valamint az olajos, zsíros szennyeződéseket- a felhasználás során erőteljes és friss illatú - felhasználásra kész oldata a tisztított fe..
72,390 Ft Nettó ár: 57,000 Ft
Gyártó: Ajax Elérhetőség: Raktáron
- 450g- karcmentesen tisztítja a kerámiát, az acélt, a rozsdamentes acélt, zománcozott és krómozott felületeket..
693 Ft Nettó ár: 546 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 5 liter- fürdőkádak, csapok, csempék és a toalett tisztítására- oldja a vízkövet, kiválóan tisztít csempét, fémet, kerámiát és csillogó tisztaságot eredményez az egész fürdőszobában..
2,489 Ft Nettó ár: 1,960 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 5liter- babosított tisztítószer mindennemű szaniter elemre: fürdőkád, csempe, mosdó, wc - eltávolítja a penészt és a vízkövet- magas fényt ad a felületeknek..
5,156 Ft 4,898 Ft Nettó ár: 3,857 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 2x40g- eltávolítja a mosószer használata után lerakódott maradványokat- megtisztítja a vízkőtől a mosógép elemeit, ami hozzájárul a mosógép hosszú távú működéséhez- segít megszüntetni a kellemetlen szagokat- használata: távolítsa el a tabletta csomagolását, helyezze az üres mosógép dob részébe maj..
622 Ft Nettó ár: 490 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1 liter- magas hatásfokú, koncentrált tisztítószer - eltávolítja a makacs lerakódásokat és a kellemetlen szagokat a lefolyócsövekből..
622 Ft Nettó ár: 490 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- friss illat- magas koncentrációjú, illatosított, erős vízkőoldó hatású tisztítószer WC kagyló tisztítására..
747 Ft Nettó ár: 588 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1 liter- óceán illat- magas koncentrációjú, illatosított, erős vízkőoldó hatású tisztítószer WC kagyló tisztítására..
747 Ft Nettó ár: 588 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 750ml- klórmentes- erős tisztítóhatásának köszönhetően könnyedén eltávolítja a vízkő- és szappan lerakódásokat- tökéletes higiéniát biztosít, eltávolítja a nemkívánatos mikroorganizmusok 99,9%-át- biocid termék, felületfertőtlenítő szer, kombinált hatású- betegellátó- és közintézményekben, háztart..
1,120 Ft 1,064 Ft Nettó ár: 838 Ft
Mutatás 1-től 15-ig 25 termékből (2 oldal)