Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Bútorápolók

Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- tisztítja és ápolja a bútorfelületet - tulajdonságok: magas viasztartalma révén védi, ápolja a bútort, hosszantartó fényt biztosít, antisztatizál - termékösszetétel: <5% nemionos felüleraktív anyag, <5% méhviasz emulzió, Illatanyag, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinone pH 6-..
573 Ft Nettó ár: 451 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- nagyfokú hatékonyság, tökéletes eredmény minden használat során- eltávolítja a port és a szennyeződéseket a kezelt fafelületekről- védőréteget képez, hogy megóvja a felületet a mindennapos sérülésektől és az elhasználódástól- nem gyúlékony - szagsemlegesítő technológia ..
2,289 Ft Nettó ár: 1,802 Ft
Gyártó: Glanc Elérhetőség: Raktáron
- rendkívül hatékony fénytartó napi tisztítószer koncentrátum- alacsony koncentrációban felmosáshoz és letörléshez ajánlott- kellemes illatú, fényes csíkmentes felületet biztosít..
970 Ft Nettó ár: 764 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- a Presto egy tisztító és ápoló viaszolaj-emulzió, amely fényes ápolófilmet képez- eltávolítja az alkohol és vízfoltokat, ujjlenyomatokat és más szennyeződéseket- a csekély felületi sérülések a Presto-val való kezelés után szinte láthatatlanok- felhasználási terület: bútor, falburkolat, furnírozott..
4,953 Ft Nettó ár: 3,900 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 250ml- szórófejes- kiválóan alkalmas bőrrel kárpitozott bútorok, autó ülések, bőrfelületek, motor ülések, igénybe vett bőrtárgyak ápolására..
747 Ft Nettó ár: 588 Ft
Gyártó: Pronto Elérhetőség: Raktáron
- aeroszol - tisztítja és megújítja a bútorok felületét - eltávolítja az ujjlenyomatokat és zsírfoltokat - portaszító hatással - használható: mindenféle kezelt fafelületen - nem használható: kezeletlen fafelületeken..
955 Ft Nettó ár: 752 Ft
Gyártó: Pronto Elérhetőség: Raktáron
- aeroszol - tisztítja és megújítja a bútorok felületét - eltávolítja az ujjlenyomatokat és zsírfoltokat - használható: mindenféle kezelt fafelületen - nem használható: kezeletlen fafelületeken..
955 Ft Nettó ár: 752 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- utántöltő - könnyedén eltávolítja a ceruza, tinta, filctoll által okozott nyomokat - feloldja a matricák nehezen eltávolítható maradványait - használható: minden oldószernek ellenálló műanyag- és műanyaggal bevont felületen, nemes acélon, alumíniumon, fémen stb. - nem használható: ABS-műanyag..
17,780 Ft Nettó ár: 14,000 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes - könnyedén eltávolítja a ceruza, tinta, filctoll által okozott nyomokat - feloldja a matricák nehezen eltávolítható maradványait - használható: minden oldószernek ellenálló műanyag- és műanyaggal bevont felületen, nemes acélon, alumíniumon, fémen stb. - nem használható: ABS-műanyag..
3,810 Ft Nettó ár: 3,000 Ft
Gyártó: Hungaro Chemicals Elérhetőség: Raktáron
- kellemes illatú, nem habzó bútorápoló - tisztításra, ápolásra, fényesítésre - a kezelt felületen port és zsíros szennyeződéseket taszító védőréteget képez - használható: lakkozott, felületkezelt fabútorok, bútorlapok ..
798 Ft Nettó ár: 628 Ft
Mutatás 1-től 10-ig 10 termékből (1 oldal)