Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Általános tisztítók

Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- konyhában és a fürdőszobában- padlótól a mennyezetig- tisztít, szagtalanít és eltávolítja a vízkövet..
498 Ft Nettó ár: 392 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról és minden mosható felületről- használata után kellemes illat marad a helységben - padló, csempe, járólap, munkalap, mosogató és tűzhely nagyhatású tisztítószere..
535 Ft Nettó ár: 421 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- klóralapú folyékony fertőtlenítőszer, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére - pH 12,5-13,5 - minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére- lakossági és professzionális felhasználásra is - juttassa kis mennyiségben a szert a tisztítandó felületre, egyenletesen oszlassa..
2,360 Ft Nettó ár: 1,858 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes - klóralapú folyékony fertőtlenítőszer, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére - pH 12,5-13,5 - minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére- lakossági és professzionális felhasználásra is - juttassa kis mennyiségben a szert a tisztítandó felületre, egyenlet..
648 Ft Nettó ár: 510 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- klóralapú folyékony fertőtlenítőszer, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére - pH 12,5-13,5 - minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére- lakossági és professzionális felhasználásra is - juttassa kis mennyiségben a szert a tisztítandó felületre, egyenletesen o..
2,360 Ft Nettó ár: 1,858 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- klóralapú folyékony fertőtlenítőszer, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére - pH 12,5-13,5 - minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére,- lakossági és professzionális felhasználásra - juttassa kis mennyiségben a szert a tisztítandó felületre, egyenletesen oszlassa e..
535 Ft Nettó ár: 421 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- klóralapú folyékony fertőtlenítőszer, mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére- pH 12,5-13,5- minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére. Lakossági és professzionális felhasználásra is.- juttassa kis mennyiségben a szert a tisztítandó felületre, egyenletesen oszlassa el úgy,..
535 Ft Nettó ár: 421 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
Alkalmazás: - alkohol alapú tisztítószer - használható bármely mosható felületen, különösen acélon és üvegen - higiénikusan tisztítja az akár fényes felületet is - nem kenődik Tulajdonságok: - ideális élelmiszeripar területén - széleskörű hatékonyság - hamar elpárolog a felületen, így gyorsan haszn..
1,350 Ft Nettó ár: 1,063 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- sokoldalú általános tisztítószer- friss óceán illattal - eltávolítja a makacs szennyeződéseket- nem igényel öblítést- ragyogó csillogás, intenzív frissesség- ideális linóleum, vinyl, kerámia és laminált felületek tisztítására..
1,113 Ft Nettó ár: 876 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
- GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz - EUROPEAN ECOLABEL előírásoknak megfelelő - termék aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló - csomagolása 100%-ban újrahasznosítható- mindennemű felület és padló környezetbarát tisztítására- alkalmazh..
1,594 Ft Nettó ár: 1,255 Ft
Gyártó: Christeyns Elérhetőség: Raktáron
- GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz - EUROPEAN ECOLABEL előírásoknak megfelelő - termék aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló - csomagolása 100%-ban újrahasznosítható- szórófejes- nem hagy foltot - gyorsan szárad - környezetbarát, ha..
1,209 Ft Nettó ár: 952 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- erőteljes zsír, szenny és nikotinoldó tisztítószer - hatékony szennyeződés eltávolításhoz, bőrkímélő, és gazdaságos felhasználású - kellemes illatú anyag - minden mosható felület, tárgy, valamint vízálló padlókra használható..
1,651 Ft Nettó ár: 1,300 Ft
Tana Green Care Zitrotan 1 L
Utolsó darabok, a készlet erejéig!
Gyártó: Tana Elérhetőség: Raktáron
- kellemes illatú, citromsav bázisú napi szaniter - csík és foltmentesen tisztítja a vizesblokk valamennyi felületét - minden savra nem érzékeny burkolaton alkalmazható - vízlepergető hatású - oldja az ásványi szennyeződéseket, mint pl.: vízkő, cement, szappanlerakódások és a zsíros szennyeződéseket..
1,900 Ft Nettó ár: 1,496 Ft
Tana Green Care SR 15 általános tisztítószer 1 L
Utolsó darabok, a készlet erejéig!
Gyártó: Tana Elérhetőség: Raktáron
- ökológiai, nagy teljesítményű alkoholos tisztítószer - csík és fátyolképződés nélkül tisztít, nem hagy maradékot - nagyon jó a terülési képessége víztaszító felületeken is - gazdaságos, kis koncentrációban használható. (0,25%-tól) - ideális az összes vízálló felület és padló egy munkafolyamatban t..
2,230 Ft Nettó ár: 1,756 Ft
Gyártó: Glanc Elérhetőség: Raktáron
- különös alkalmas festés utáni nagytakarításkor a mész és festékfoltok eltávolítására az enyhén savas kémhatása révén - csempék, ablakkeretek, rozsdamentes acélbevonatok, csaptelepek vízfoltjainak, vízkőbevonatainak eltávolítására kiválóan alkalmas - az erős szennyeződéseket hígítatlanul kell kezel..
693 Ft Nettó ár: 546 Ft
Mutatás 1-től 15-ig 27 termékből (2 oldal)