Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Ablaktisztítók

Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes- hatékony tisztítás - eltávolítja az üvegről a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat - kellemes illatot áraszt - ragyogó csillogás  - egyszerű adagolás..
839 Ft Nettó ár: 661 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes - mindenféle üvegfelület (ablak, tükör) nagyhatású tisztítószere - használatával az üvegfelület csillogóan tiszta és foltmentes lesz - permetezze a szert a tisztítandó üvegfelületre, majd puha textíliával törölje szárazra, foltmentesre ..
603 Ft Nettó ár: 475 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes - mindenféle üvegfelület (ablak, tükör) nagyhatású tisztítószere - használatával az üvegfelület csillogóan tiszta és foltmentes lesz - permetezze a szert a tisztítandó üvegfelületre, majd puha textíliával törölje szárazra, foltmentesre..
458 Ft Nettó ár: 361 Ft
Gyártó: Clin Elérhetőség: Raktáron
- nagy hatékonyságú ablaktisztító utántöltő - csíkmentes ragyogó tisztaság - gazdaságos kiszerelés ..
3,913 Ft Nettó ár: 3,081 Ft
Gyártó: Clin Elérhetőség: Raktáron
- csíkmentes ragyogást biztosít- vízlepergető hatásának köszönhetően tartósan védi ablakait a kosztól és egyéb szennyeződésektől- a hozzáadott Liquid Glass polimernek köszönhetően javítja is az üveg felületén megjelenő mikrokarcolásokat..
838 Ft Nettó ár: 660 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 5 liter- ablakok, tükrök, kerámiák és bútorok felületének hatékony tisztítására és fényesítésére- használatával a sima felületeket könnyen megtisztíthatjuk a lerakódott szennyeződésektől..
2,489 Ft Nettó ár: 1,960 Ft
Gyártó: Hungaro Chemicals Elérhetőség: Raktáron
- utántöltő - ablakok, üvegfelületek, tükrök, mosható felületek tisztítására - kellemes illatú tisztítószer - folt és csíkmentes tisztítás ..
3,901 Ft Nettó ár: 3,072 Ft
Gyártó: Hungaro Chemicals Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes - magas alkoholtartalom - csík és foltmentes száradás - tükör, síküveg, ablak és bármilyen vízálló felület napi takarítására ..
798 Ft Nettó ár: 628 Ft
Gyártó: Clin Elérhetőség: Raktáron
- 750 ml - utántöltő - csíkmentes tisztítás - hosszan tartó csillogás - gyorsan és hatékonyan távolítja el a mindennapos szennyeződéseket ..
660 Ft Nettó ár: 520 Ft
Mutatás 1-től 9-ig 9 termékből (1 oldal)