Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Tisztítószerek

Gyártó: Satina Gold Elérhetőség: Raktáron
- fertőtlenítő hatású antibakteriális tisztítószer- wc csészék, lefolyók, csatornák, kádak, mosdókagylók esetében koncentráltan, padlók, csempék, egyéb felületek esetében 50ml szert 5l vízbe adagolva javasolt használni..
464 Ft Nettó ár: 365 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- tisztítja és ápolja a bútorfelületet - tulajdonságok: magas viasztartalma révén védi, ápolja a bútort, hosszantartó fényt biztosít, antisztatizál - termékösszetétel: <5% nemionos felüleraktív anyag, <5% méhviasz emulzió, Illatanyag, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinone pH 6-..
573 Ft Nettó ár: 451 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- konyhában és a fürdőszobában- padlótól a mennyezetig- tisztít, szagtalanít és eltávolítja a vízkövet..
498 Ft Nettó ár: 392 Ft
DY-04 Padlóápoló, 5l
Utolsó darabok, a készlet erejéig!
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- professzionális felhasználásra- műanyag, kő és kerámia padló ápolására, tisztítására..
3,338 Ft Nettó ár: 2,628 Ft
Gyártó: Fre-Pro Elérhetőség: Raktáron
- környezetbarát anyagból készült illatosított piszoár szűrő rács - megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és friss illatot varázsol a mellékhelyiségbe - bármilyen piszoárban egyszerűen használható, a lágy szilikon gumi kiválóan illeszkedik bármilyen csészébe - 30 napon keresztül ..
1,372 Ft 1,152 Ft Nettó ár: 907 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására- hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappan maradványokat-  termékösszetétel: <5% foszforsav, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag. pH 2-2,5 - al..
6,005 Ft Nettó ár: 4,728 Ft
Piszoár kő, 1kg, többféle illatban
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: FH Elérhetőség: Raktáron
- tisztító és illatosító szaniter termék - toalett helységek illatosítására és lerakódások megfékezésére szolgál - 1 kg-os vödör (kb. 35 db) - többféle illatban ..
4,178 Ft Nettó ár: 3,290 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes- hatékony tisztítás - eltávolítja az üvegről a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat - kellemes illatot áraszt - ragyogó csillogás  - egyszerű adagolás..
839 Ft Nettó ár: 661 Ft
Gyártó: Hip-Tom Elérhetőség: Raktáron
- 1 literes- könnyedén tisztíthatja a vízköves felületeket- mindazon felületek és tárgyak tisztítására alkalmazható, ahol fennáll a lehetősége a vízkőképződésnek, kivételt képeznek a krómozott és egyéb fémfelületek, valamint a sósavnak nem ellenálló kerámiák..
352 Ft Nettó ár: 277 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kád, csempe, edény karcmentes tisztítására- gyorsan, hatékonyan és karcmentesen tisztítható a leégett edény, grillrács, mosogató és szaniter felület- termékösszetétel: 5-15 % anionos felületaktív anyag ,<5% nemionos felületaktív anyag, mészkőliszt, Sodium Benzoate,Illatanyag- pH 7-8 - alkalmazá..
631 Ft Nettó ár: 497 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kávé- és teafőző, automata mosógép, szobai szökőkút, vízpárologtató és egyéb háztartási eszközök, csempe, műanyag felületek tisztítószere, biztonságosan és hatékonyan oldja a vízkövet - hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet a felületekről, az eszközökből ..
1,003 Ft Nettó ár: 790 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- csaptelepek, rozsdamentes acélból készült eszközök, üveg felületek, csempe, fajanszok vízkőmentesítésére, tisztítására - hatékonyan és gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappan maradványokat..
704 Ft Nettó ár: 554 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket a padlóról és minden mosható felületről- használata után kellemes illat marad a helységben - padló, csempe, járólap, munkalap, mosogató és tűzhely nagyhatású tisztítószere..
535 Ft Nettó ár: 421 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- kád, csempe, edény karcmentes tisztítására - gyorsan, hatékonyan és karcmentesen tisztítható a leégett edény ,grillrács, mosogató és szaniter felület ..
631 Ft Nettó ár: 497 Ft
Gyártó: Dymol Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan oldja a konyhai, fürdőszobai lefolyócsövekben, szifonokban lerakódott szerves szennyeződést, szappant- megszünteti a lefolyóba keletkező dugulást és szabad vízátfolyást biztosít..
499 Ft Nettó ár: 393 Ft
Mutatás 1-től 15-ig 195 termékből (13 oldal)