Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Öblítőszerek

Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- a tavasz friss illata - illatát a klasszikus, tiszta ciprusos illatjegyek és a felpezsdítő bergamot ihlették- hosszan tartó frissességet kölcsönöz akár 1 héten át- puhaságot és kellemes tapintást kölcsönöz a ruháknak, valamint a vasalás megkönnyítése érdekében segít csökkenteni a gyűrődést- bőrgyó..
881 Ft Nettó ár: 694 Ft
Gyártó: Coccolino Elérhetőség: Raktáron
- friss, hosszantartó illatot biztosít- puhább érzetűvé varázsolja a ruhákat- segít megóvni a ruhák anyagát mosás és viselés során- megkönnyíti a vasalást - segít abban, hogy ruhái hosszabb ideig újként pompázzanak..
1,911 Ft Nettó ár: 1,505 Ft
Lenor öblítő 5 L
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- textilöblítő koncentrátum - segít megóvni a ruhákat, és legyőzni öregedésük három jelét: a kinyúlást, a megfakulást és a bolyhosodást - csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást - puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat - egész nap friss illatot áraszt a ruhákból - 200 mosásra ..
4,191 Ft Nettó ár: 3,300 Ft
Well Done Well Soft öblítő koncentrátum, Sparkling lilies, 1liter
Utolsó darabok, a készlet erejéig! AKCIÓ - a készlet erejéig
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Beszerzés alatt
- 1liter - sparkling lilies - kiváló minőségű - használatával a textíliák visszanyerik frissességüket, rugalmasságukat - puha tapintásúvá válnak..
419 Ft Nettó ár: 330 Ft
Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- kiegészíti a mosogatószer használatát - megakadályozza, hogy edényein, poharain, konyhai eszközein ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak ..
1,407 Ft Nettó ár: 1,108 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- White moon illatú- kiváló minőségű- használatával a textíliák visszanyerik frissességüket, rugalmasságukat- puha tapintásúvá válnak..
445 Ft Nettó ár: 350 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- Black night illatú- kiváló minőségű- használatával a textíliák visszanyerik frissességüket, rugalmasságukat- puha tapintásúvá válnak..
445 Ft Nettó ár: 350 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 1liter- Blue horizont illatú- kiváló minőségű- használatával a textíliák visszanyerik frissességüket, rugalmasságukat- puha tapintásúvá válnak..
445 Ft Nettó ár: 350 Ft
Floren öblítő, 1l
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: Floren Elérhetőség: Raktáron
- intenzív illatú textilöblítő koncentrátum - a mosott ruhákat puhává, lágy tapintásúvá varázsolja - hosszan tartó jó illatot biztosít - több illatban elérhető..
400 Ft Nettó ár: 315 Ft
Lenor öblítő, 1,8 liter
Többféle illatban-Raktárkészlet szerint
Gyártó: Lenor Elérhetőség: Raktáron
- csökkenti a gyűrődést, ezáltal megkönnyíti a vasalást - puha és kényelmes érzetűvé varázsolja a ruhákat - egész nap friss illatot áraszt a ruhákból - több illatban elérhető..
1,664 Ft Nettó ár: 1,310 Ft
Gyártó: Dalma Elérhetőség: Raktáron
- a ruháknak kellemes és puha tapintást ad - több illatban elérhető ..
1,307 Ft Nettó ár: 1,029 Ft
Mutatás 1-től 11-ig 11 termékből (1 oldal)