Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Gépi mosogatószerek

Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- az elismert mosogatógép-gyártók ajánlásával - felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat- az erőteljes mosogatószer eltávolítja az ételmaradékokat- ragyogó tisztaság- 3x-os tisztítási funkció a ragyogó tisztaságért és csillogásért: hatékony folteltávolítás, előáztatási funkció, teafolt el..
4,990 Ft Nettó ár: 3,929 Ft
Gyártó: Jar Elérhetőség: Raktáron
- ragyogó edények és friss illat - sót és öblítőt is tartalmaz - óvja az üveget és az ezüstneműt - nem kell kicsomagolni - rendkívül gyorsan oldódik, így szinte azonnal kifejti hatását és elbánik a makacs szennyeződésekkel, valamint megelőzi a zsíros lerakódásokat a mosogatógépben..
1,097 Ft Nettó ár: 864 Ft
Gyártó: Somat Elérhetőség: Raktáron
- a száradást gyorsító mosogatógép öblítő ragyogó tisztaságot biztosít a poharak és edények számára- megelőzi a vízcsepp foltok kialakulását, valamint elősegíti a száradást különösen a műanyag felületeken- a speciális formulájának köszönhetően edényeinek tökéletes szárazságot kölcsönöz és friss illa..
1,974 Ft Nettó ár: 1,554 Ft
Gyártó: Somat Elérhetőség: Raktáron
- tabletta, mélytisztító technológiával- tisztító hatás, tea-, kávéfoltok eltávolítása- gyors oldódás, már 40°C-on aktiválódik - üveg-, és dekorvédelem, inox ragyogás- gyors száradás- extra erő az odaégett szennyeződések ellen- vízlágyító só, mosogatógép védelem..
2,859 Ft Nettó ár: 2,251 Ft
Gyártó: Neo Disher Elérhetőség: Raktáron
- speciális öblítőszer konyhai edény illetve pohármosogató-gépekhez - kiválóan alkalmas mosogatás utáni öblítésre porcelán, üveg és üvegezett felületekhez ..
20,664 Ft Nettó ár: 16,271 Ft
Neodisher Alka 480 gépi mosogatószer, 25kg, Dr Weigert
Ingyen szállítással
Gyártó: Neo Disher Elérhetőség: Raktáron
- gépi mosogatószer - nagykonyhák, üzemi ebédlők, szállodák konyháiba - lúgos kémhatású - kiváló keményítő eltávolító és oxidáló - vízlágyító hatású ..
51,700 Ft Nettó ár: 40,709 Ft
Gyártó: Well Done Elérhetőség: Raktáron
- 750ml- tiszta edények és poharak - használatával megakadályozhatja a foltok kialakulását- edényei cseppmentesen tiszták és ragyogóak lesznek..
622 Ft Nettó ár: 490 Ft
Mutatás 1-től 7-ig 7 termékből (1 oldal)