Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Egyéb

Gyártó: CC road Elérhetőség: Beszerzés alatt
- segítségével hatékonyan távolíthatjuk el a havat és a jeget a legkülönfélébb felületekről - járdákról, gépjárműparkolókról, bejáratokról, felhajtókról- kiválóan használható azokon az úttesteken is, ahol a forgalom biztonsága érdekében fontos a gyors és hatékony jégtelenítés- gyors jégmentesítési ..
3,108 Ft Nettó ár: 2,447 Ft
Gyártó: Protect Elérhetőség: Raktáron
- felhasználható: zárt térben, balkonon és teraszon kerti hangyák irtására- a tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyet a hangyák kedvelnek- a rovarok pusztulása a csalétek kihelyezését követően 2-3 nap múlva várható- elpusztítja a teljes bolyt..
1,800 Ft Nettó ár: 1,417 Ft
Gyártó: Raid Elérhetőség: Raktáron
- aerosol- szúnyogok és legyek - azonnali hatás- megtalálja és elpusztítja a rejtőzködő szúnyogokat is..
1,143 Ft Nettó ár: 900 Ft
Gyártó: Raid Elérhetőség: Raktáron
- hatásos védelmet biztosít a hangyák ellen a házban, az erkélyen és a teraszon- a rovarölő csalétket a dolgozó hangyák a bolyba szállítják, ahol a csalétek elpusztítja az egész hangyakolóniát- a csalétek néhány héten belül kifejti hatását az elterjedtség mértékétől függően- nagyobb elterjedtség ese..
917 Ft Nettó ár: 722 Ft
Gyártó: Vape Elérhetőség: Raktáron
- zárt térben és az erkélyen, teraszon előforduló házi és kerti hangyák elpusztítására alkalmas- vonzó hatású csalétekből a hangyák fogyasztanak, azt a fészekbe hordják és az ott tartózkodókat ezzel táplálják, így a hangyaboly kihal- hatását a bolyra kb. 2 hét alatt fejti ki ..
997 Ft Nettó ár: 785 Ft
Gyártó: Protect Elérhetőség: Raktáron
- aeroszol- speciális szórófejével biztonságos távolságról lehet kezelni a darázsfészket- a hatóanyagtól a rovarok pillanatokon belül megdermednek, majd elpusztulnak - felhasználható: a ház körül, a tetőtérben, a teraszon, a kertben található darázsfészkekben lévő darazsak elpusztítására- használati..
1,777 Ft Nettó ár: 1,399 Ft
Gyártó: Tana Elérhetőség: Raktáron
- Könnyen állítható és hozzáférhető kiöntőcsap a vegyszerek tiszta, gazdaságos áttöltéséhez 10 literes kiszerelésű kannákból. ..
4,317 Ft Nettó ár: 3,399 Ft
Gyártó: Kiehl Elérhetőség: Raktáron
- könnyen állítható és hozzáférhető kiöntőcsap a vegyszerek tiszta, gazdaságos áttöltéséhez- 10 literes kiszerelésű kannákhoz..
5,495 Ft Nettó ár: 4,327 Ft
Gyártó: Bio Kill Elérhetőség: Raktáron
- kültérre és beltérre is használható - a permettel érintkezve a rovarok 8-10 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak - praktikus, szórófejjel ellátott rovarölő permet a lakásban, fedett teraszokon, zárt térben rejtett életmódú rovarok (csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, b..
1,785 Ft Nettó ár: 1,406 Ft
Gyártó: Raid Elérhetőség: Raktáron
- feromonokat tartalmaz, ami felkelti a hímnemű molyok figyelmét, csapdába esnek a ragadós csíkon- természetes hatású, akár 8 héten át..
1,081 Ft Nettó ár: 851 Ft
Gyártó: ZeoKal Elérhetőség: Raktáron
- 10kg- kőszerű anyag- miután hatását kifejtette, az út felületén marad, de talajalkotóként hasznosul- kb. 10 % kalcium nitrátot tartalmaz, ami a csúszásgátló, olvasztó hatást kifejti- inkább lefagyás, jegesedés megelőzésére szolgál- csak vékonyabb réteg havat/jeget olvaszt, és lassabban fejti ki ha..
2,276 Ft Nettó ár: 1,792 Ft
Mutatás 1-től 11-ig 11 termékből (1 oldal)