Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Finish termékek

Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- az elismert mosogatógép-gyártók ajánlásával - felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat- az erőteljes mosogatószer eltávolítja az ételmaradékokat- ragyogó tisztaság- 3x-os tisztítási funkció a ragyogó tisztaságért és csillogásért: hatékony folteltávolítás, előáztatási funkció, teafolt el..
4,990 Ft Nettó ár: 3,929 Ft
Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken - természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik - elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását - megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását ..
1,147 Ft Nettó ár: 903 Ft
Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- szagsemlegesítő mosogatógép illatosító - megszünteti a kellemetlen szagokat anélkül, hogy erős illatot hagyna az edényeken - különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat ..
1,595 Ft Nettó ár: 1,256 Ft
Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- karbantartja a gépet - eltávolítja a vízkövet - zsíroldó hatású - tisztítja a rejtett alkatrészeket - semlegesíti a szagokat ..
1,139 Ft Nettó ár: 897 Ft
Gyártó: Finish Elérhetőség: Raktáron
- kiegészíti a mosogatószer használatát - megakadályozza, hogy edényein, poharain, konyhai eszközein ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak ..
1,407 Ft Nettó ár: 1,108 Ft
Mutatás 1-től 5-ig 5 termékből (1 oldal)