Menu
Kosár
Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat: +36 70 365 21 64

Cif termékek

Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- szórófejes- hatékony tisztítás - eltávolítja az üvegről a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat - kellemes illatot áraszt - ragyogó csillogás  - egyszerű adagolás..
839 Ft Nettó ár: 661 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- nagyfokú hatékonyság, tökéletes eredmény minden használat során- eltávolítja a port és a szennyeződéseket a kezelt fafelületekről- védőréteget képez, hogy megóvja a felületet a mindennapos sérülésektől és az elhasználódástól- nem gyúlékony - szagsemlegesítő technológia ..
2,289 Ft Nettó ár: 1,802 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- sokoldalú általános tisztítószer- friss óceán illattal - eltávolítja a makacs szennyeződéseket- nem igényel öblítést- ragyogó csillogás, intenzív frissesség- ideális linóleum, vinyl, kerámia és laminált felületek tisztítására..
1,113 Ft Nettó ár: 876 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- karcmentesen tisztító folyékony súrolószer- alkalmazható konyhában és szaniter helyiségekben minden kemény és érzékeny felület karcmentes tisztítására, legyen az akár rozsdamentes acél-, kerámia- vagy zománcozott felület (pl. tűzhely, edények, mosdókagyló)- eltávolítja az olyan makacs szennyeződés..
4,171 Ft Nettó ár: 3,284 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- illatmentes - kiválóan alkalmas kemény felületekre, úgy mint munkalapok, hűtőszekrények, üveg pultok és élelmiszer hűtőpultok - eltávolítja a szennyeződéseket és ujjlenyomatokat, ragyogó tisztaságot hagy maga után ..
1,645 Ft Nettó ár: 1,295 Ft
Gyártó: Cif Elérhetőség: Raktáron
- hatékonyan tisztít, miközben kíméletes a felületekhez - mikroszemcséi mélyen a szennyeződésekbe hatolva a makacs foltokat is eltávolítják - sokrétűen felhasználható - használható nagytakarítás és kisebb tisztításokhoz egyaránt ..
810 Ft Nettó ár: 638 Ft
Mutatás 1-től 6-ig 6 termékből (1 oldal)